Stevige Italiaanse olijfolie met pit
Dik, romig en fruitig.
Peperige nasmaak.
Heerlijk bij tomaat, bruschetta, vis en pasta.
Deze olijfolie uit de hak van Italië zit boordevol smaak. De olie is helemaal niet gefilterd en bevat hierdoor nog alle smaaklagen. Zijn smaak valt het beste te omschrijven als dik, romig en fruitig met een lekkere peperige nasmaak. Hij gaat goed samen met tomaat, bruschetta’s en pasta’s. Ook lekker om te dippen met een stuk zuurdesembrood. Een Italiaanse chef gaf ons ooit de tip om wentelteefjes met wat melk en honing te bakken in deze olijfolie. Verras jezelf er ‘s ochtends mee, eet ze als tussendoortje of serveer ze warm als afsluiter van je drie gangen diner.
Productinformatie extra vergine Apulië
100% Corantina olijven.
Geoogst medio november/december.
Geperst door middel van een traditionele stenen molen en centrifuge.
Zuurgraad <0,2-0,4%
Donker en koel bewaren.
Vol van smaak met een Italiaans pepertje