Siciliaanse olijfolie
extra vergine olijfolie voor brooddip.
Super grassig met een klein scherp randje.
Ideaal als brooddip, bij salades en mozzarella.
Gaat goed samen met onze frambozenazijn,
mangoazijn en vijgen-dadel azijn.
Italiaanse zon in een flesje
Heerlijk als dip
Deze olijfolie is grassig en ,heeft een klein scherp randje en een zeer volle smaak. Wil je de Italiaanse zon proeven, dan is dit de goede keuze. Want zo vulkanisch als Sicilië is, zo explosief is haar olijfolie. Hij komt het best tot zijn recht wanneer je hem gebruikt zoals de Sicilianen het doen, als brooddip. Hebben je knapperige bruschetta’s een boost nodig, gun ze dan wat Sicilië uit een flesje en maak je gerecht compleet.
Productinformatie
over de extra vergine olijfolie van Sicilië
100% Nocellara Etnea olijven.
Met de hand geoogst
Geperst met een continue systeem.
Zuurgraad <0,3-0,4%